shw-26301-11466 ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΡΑΜΠΑΛΑΣ
shw-26301-11466 ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΡΑΜΠΑΛΑΣ shw-26301-11467 ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΡΑΜΠΑΛΑΣ shw-26301-11468 ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΡΑΜΠΑΛΑΣ

ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΡΑΜΠΑΛΑΣ

Κωδικός προϊόντος: 26301
Δεν αξιολογήθηκε ακόμη Email

Τιμή πώλησης: 48,90 €
Βασική τιμή: 39,44 €
Ποσό ΦΠΑ: 9,46 €
  • Περιγραφή
  • Γνώμες πελατών

Το κάθισμα τραμπάλας είναι κατάλληλο τόσο για στρογγυλό ξύλο (Ø 140 έως 180 mm) όσο και για τετράγωνο ξύλο (90 έως 160mm).

Το κάθισμα μπορεί να τοποθετηθεί με 3βίδες M10 (δεν περιλαμβάνονται).

Οι δύο οπίσθιες οπές αντιστοιχούν στις οπές του αποσβεστήρα, έτσι ώστε τόσο το κάθισμα όσο και ο αποσβεστήρας να μπορούν να τοποθετηθούν με τα ίδια μπουλόνια.

ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΡΑΜΠΑΛΑΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ EPDM

  • Το ελαστικό EPDM (Ethylene Propylene Diene Monomer (M-class) rubber) (Αιθυλένιο Προπυλένιο Διένιο Μονομερές (M-class) καουτσούκ), ένα είδος συνθετικού καουτσούκ, είναι ένα ελαστομερές που χαρακτηρίζεται από μεγάλη ποικιλία εφαρμογών. 
  • Το Ε αναφέρεται στο αιθυλένιο, το P στο προπυλένιο, το D στο διένιο και το Μ αναφέρεται στην κατάταξη του βάσει του προτύπου D-1418, του οργανισμού προτύπων ASTM (American Society for Testing and Materials). Η κατηγορία "Μ" περιλαμβάνει τα ελαστικά που έχουν κορεσμένη αλυσίδα του τύπου του πολυμεθυλενίου (polymethylene). Τα διένια που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή του ελαστικού EPDM είναι το DCPD (dicyclopentadiene), (δικυκλοπενταδιένιο), ENB (ethylidene norbornene), (αιθυλιδένιο νορβορνένιο) και VNB (vinyl norbornene), (βινυλονορβορνένιο).
  • Η περιεκτικότητα του σε αιθυλένιο είναι περίπου 45% έως 75%. Όσο υψηλότερη είναι η περιεκτικότητα του σε αιθυλένιο τόσο υψηλότερες είναι οι δυνατότητες φόρτωσης του πολυμερούς, καλύτερης ανάμειξης και εξώθησης. Η επεξεργασία με υπεροξείδιο (peroxide) δίνει μεγαλύτερη πυκνότητα συνδέσεων σε αυτά τα πολυμερή σε σύγκριση με το άμορφο ομόλογό τους. Τα άμορφα πολυμερή είναι επίσης εξαιρετικά στο τομέα της μεταποίησης. Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη μοριακή δομή τους.
  • Το ελαστικό EPDM χρησιμοποιείται σε δονητές, σφραγιστικά, τσιμούχες, ψυγεία, σε κήπους και εύκαμπτους σωλήνες, σωληνώσεις, ροδέλες, ιμάντες. ηλεκτρική μόνωση, κ.ά. Χρησιμοποιείται επίσης ως μέσο για την αδιαβροχοποίηση των συνδέσεων πολυμερικών καλωδίων σε εγκαταστάσεις υψηλής τάσης, σε μεμβράνες για στέγες, σε γεωμεμβράνες, σε βιομηχανικά είδη από ελαστικό, θερμοπλαστικά, στον βουλκανισμό, σαν πρόσθετο σε λάδι κινητήρων, στην αρμολόγηση ηλεκτρικών καλωδίων κ.ά.
  • Το EPDM παρουσιάζει ικανοποιητική συμβατότητα με πυρίμαχά υγρά υδραυλικών εφαρμογών, κετόνες, ζεστό και κρύο νερό και αλκάλια και ικανοποιητική συμβατότητα με τα περισσότερα λάδια, βενζίνη, κηροζίνη, αρωματικούς και αλειφατικούς υδρογονάνθρακες, αλογονωμένους διαλύτες, και συμπυκνωμένα οξέα. 
  • Τα κύρια χαρακτηριστικά του EPDM είναι εξαιρετική αντοχή του στη θερμότητα, στο όζον και στις καιρικές συνθήκες. Η αντίσταση του σε πολικές συνθήκες και στον ατμό είναι επίσης καλές. Έχει εξαιρετικές ηλεκτρικές ιδιότητες. Έχει την ικανότητα να διατηρεί ανοιχτό χρώμα. Παρακάτω δίνονται οι τυπικές ιδιότητες του βουλκανισμένου EPDM.

 Πιστοποίηση για επαγγελματική χρήση EN 1176-01 - EN 1176-06 - EN 1176-07

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Σύνδεση ή Νέος λογαριασμός