Τρόποι πληρωμής

1. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Mπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο που συμπληρώσατε κατά την παραγγελία σας. Στην συνέχεια παρακαλούμε να αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Μόλις ενημερωθούμε για την κατάθεση στην τράπεζα ξεκινάει η διαδικασία αποστολής των προϊόντων σας.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

EUROBANK
IBAN: GR57 0260 4720 0001 8010 0259 249

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR98.0171.3770.0063.7713.9171.436

ALPHA BANK
IBAN: GR04.0140.6600.6600.0231.0047.443

ΕΘΝΙΚΗ
IBAN: GR64 0110 4890 0000 4890 1504 604

2. Πληρωμή μέσω PayPal
Η εταιρία PayPal παρέχει υπηρεσίες πληρωμών μέσω τρίτων, ανήκει στην eBay, διέπεται και ελέγχεται από την Αρχη Χρηματοοικονομικων Υπηρεσιων της Μεγάλης Βρετανίας - FSA (όπως άλλωστε και όλες οι Βρετανικές τράπεζες και οι χρηματοοικονομικοί οργανισμοί της Μεγάλης Βρετάνιας) και διευκολύνει με ασφάλεια την διεκπεραίωση μια συναλλαγής γνωστοποιώντας στα αντισυμβαλλόμενα μέρη μόνο τα απαραίτητα στοιχεία για την ολοκλήρωση της "πληρωμής". Το να αποκτήσετε λογαριασμό στο PayPal είναι δωρεάν, όπως και η μεταφορά των χρημάτων από τον λογαριασμό σας του PayPal προς τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Επίσης μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε χρήματα σε/από οποιονδήποτε δωρεάν αλλά και να αγοράζετε από καταστήματα συμβαλλόμενα με την PayPal με ασφάλεια. Αν δεν έχετε λογαριασμό στην PayPal, μπορείτε να ανοίξετε δωρεάν πηγαίνοντας στην κεντρική σελίδα www.paypal.com.

3. Πιστωτική/Χρεωστική/Προπληρωμένη Κάρτα
Εφόσον επιλεγεί αυτή η μέθοδος πληρωμής, κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεσμεύει και δεν χρεώνει αρχικά το ποσό της παραγγελίας σας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται κατά την τιμολόγηση ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα στην όλη διαδικασία. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της τράπεζας Eurobank.

4. Εξόφληση με Αντικαταβολή
Η δυνατότητα εξόφλησης με αντικαταβολή γίνεται μόνο για τις περιοχές της Κρήτης, Αθήνας και Θεσσαλονίκης στις οποίες μεταφέρει τα προϊόντα μας συγκεκριμένη εταιρία με την οποία συνεργαζόμαστε.

Για όλες τις παραγγελίες που αφορούν αντικαταβολή θα πρέπει να προκαταβάλλεται το 30% της άξιας της παραγγελίας μέσω τραπεζικού λογαριασμού και το υπόλοιπο με την παραλαβή του προϊόντος.

Σύνδεση ή Νέος λογαριασμός