Λίστα έργων -  Επιλεγμένα έργα

Theros Wave Bar, Σαντορίνη

Theros Wave Bar, Σαντορίνη

Το Theros Wave Bar λειτουργεί από το 2007, στην ηφαιστειακή παραλία Βλυχάδα και συγκαταλέγεται στα δέκα μέρη που αξίζει να επισκεφθεί κανείς στη Σαντορίνη. Ένα από τα καλύτερα beach bars στην Μεσόγειο. Ο ωραιότερος προορισμός του καλοκαιριού. Έχει ψηφιστεί ως ένα από τα καλύτερα beach bars στη Μεσόγειο και είναι ιδανικό για εκδηλώσεις, γάμους και γαμήλιες δεξιώσεις!
Κτισμένο σε επίπεδα με βασικά υλικά την πέτρα και το ξύλο, το Theros Wave Bar έχει μεγάλες βεράντες ακριβώς πάνω από την παραλία που προσφέρουν υπέροχη θέα στο πέλαγος.


Εθνικό σκοπευτήριο Χανίων

Εθνικό σκοπευτήριο Χανίων

Περιλαμβάνει, 3 ανοικτά Σκοπευτήρια Σκητ και Τραπ - κλειστό Σκοπευτήριο Αεροβόλου όπλου - κλειστό Σκοπευτήριο 25 μέτρων - κλειστό Σκοπευτήριο 50 μέτρων - κερκίδες συνολικής χωρητικότητας 500 ατόμων – γυμναστήριο – σάουνα – κυλικείο - clubhouse – εστιατόριο. Όλα τα παραπάνω έχουν κατασκευαστεί με βασικό υλικό το ξύλο.
Tοποθεσία: Καμπάνι Ακρωτηρίου σε έκταση 110 στρεμμάτων


Chania Sports

Chania Sports

Αθλητικό κέντρο στα Χανιά, στην περιοχή Μουρνιές Χανίων. Γυμναστική και αθλητισμός για όλες τις ηλικίες. Για παιδιά από 3 έως 13 ετών, έφηβους και ενήλικους.


Ariston Boutique Hotel - Πλατανιάς Χανίων

Ariston Boutique Hotel - Πλατανιάς Χανίων

Νέο, μόνο για ενήλικες, boutique θέρετρο στο Πλατανιά, Χανιά, Κρήτη.


Ξενοδοχείο ASTERION

Ξενοδοχείο ASTERION

Αυτό το 5 αστέρων Asterion Hotel Luxury Beach Resort & Suites βρίσκεται σε ιδανική θέση πάνω στην αμμώδη παραλία του Πλατανιά, στα Χανιά.


Σύνδεση ή Νέος λογαριασμός