Η εταιρεία

Η επιχείρησή μας έχει τις ρίζες της βαθιά πίσω στον χρόνο στη επεξεργασία του ξύλου. Από τον παππού στον πατέρα και στην συνέχεια εμείς.

Με αγάπη για την δουλειά μας συνεχίζουμε αυτήν την βαριά κληρονομιά και επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας πάνω στην εμπορία και την κατασκευή ειδών από ξυλεία.
Με προτεραιότητα πάντα την ποιότητα, τις τιμές και την καλή συνεργασία με τον πελάτη, έχουμε καταφέρει να είμαστε στις πρώτες προτιμήσεις της αγοράς σε ότι αφορά τις δραστηριότητες μας. Η ευρεία γκάμα των προϊόντων μας δίνει λύσεις στις απαιτήσεις σας.

Με τρισδιάστατα σχεδία μπορούμε να φέρουμε τις ειδικές κατασκευές όπως πέργκολες, γέφυρες, πατώματα, κτλ. στα μέτρα σας, έτσι ώστε να έχετε την τελική εικόνα της κατασκευής πριν αυτή ξεκινήσει.

Αναλαμβάνουμε τον εξοπλισμό δήμων, ξενοδοχειακών μονάδων και θερινών καταλυμάτων με συνέπεια στην κατασκευή και τον χρόνο παράδοσης. Η συνεργασία μας στον χώρο του εμπορίου είναι επιλεγμένη και έτσι έχουμε καταφέρει την καλύτερη δυνατή ποιότητα στις παροχές που σας προσφέρουμε.

Σύνδεση ή Νέος λογαριασμός