shw-269570-9379 ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΑΣ ΤΡΑΜΠΑΛΑΣ ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΑΣ ΤΡΑΜΠΑΛΑΣ
shw-269570-9379 ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΑΣ ΤΡΑΜΠΑΛΑΣ ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΑΣ ΤΡΑΜΠΑΛΑΣ shw-269570-9380 ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΑΣ ΤΡΑΜΠΑΛΑΣ ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΑΣ ΤΡΑΜΠΑΛΑΣ shw-269570-9381 ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΑΣ ΤΡΑΜΠΑΛΑΣ ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΑΣ ΤΡΑΜΠΑΛΑΣ shw-269570-9382 ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΑΣ ΤΡΑΜΠΑΛΑΣ ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΑΣ ΤΡΑΜΠΑΛΑΣ

ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΑΣ ΤΡΑΜΠΑΛΑΣ ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΑΣ ΤΡΑΜΠΑΛΑΣ

Κωδικός προϊόντος: 269570
Δεν αξιολογήθηκε ακόμη Email

Τιμή πώλησης: 79,99 €
Βασική τιμή: 64,51 €
Ποσό ΦΠΑ: 15,48 €
  • Περιγραφή
  • Γνώμες πελατών

Ο αποσβεστήρας τραμπάλας έχει σχεδιαστεί για να βυθίζει τις κατασκευές , παρέχοντας επιπλέον άνεση για τον χρήστη και προστασία του ξύλου. Ο αποσβεστήρας είναι κατάλληλος τόσο για στρογγυλό ξύλο (τοπικά πλανισμένο) όσο και για τετράγωνο ξύλο. Οι δύο οπές αντιστοιχούν στις οπές του καθίσματος, έτσι ώστε το κάθισμα και ο αποσβεστήρας να μπορούν να τοποθετηθούν με τα ίδια μπουλόνια M10. Περιλαμβάνονται δύο ροδέλες. 

ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΑΣ ΤΡΑΜΠΑΛΑΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ SBR RUBBER

Το στυρόλιο-βουταδιένιο ή στυρόλιο-βουταδιένιο-καουτσούκ (SBR) είναι ένα συνθετικό καουτσούκ συμπολυμερές αποτελούμενο από στυρόλιο και βουταδιένιο. 

Έχει καλή αντοχή στην τριβή και καλή σταθερότητα κατά τη γήρανση όταν προστατεύεται από τα πρόσθετα και χρησιμοποιείται ευρέως στα ελαστικά των αυτοκινήτων, όπου αναμειγνύεαι με φυσικό καουτσούκ. 

Το SBR μπορεί να παράγεται από διάλυμα ή γαλάκτωμα. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις, η αντίδραση γίνεται μέσω του πολυμερισμού ελευθέρων ριζών. Τα δοχεία αντίδρασης υπό πίεση που απαιτούνται και συνήθως γεμίζουν με τα δύο μονομερή, ένα οξύ ελεύθερων ριζών και ένα παράγοντα μεταφοράς αλυσίδων όπως μια αλκυλική μερκαπτάνη. Η τελευταία αυτή αποτρέπει τη διαμόρφωση προϊόντος με μεγάλο μοριακό βάρος και υψηλό ιξώδες. Τα ελαστικά με υψηλή περιεκτικότητα σε στυρόλιο είναι σκληρά, δεδομένου ότι η μεταβατική θερμοκρασία γυαλιού (Tg) του βουταδιενίου είναι εξαιρετικά χαμηλή. Η παραγωγική διαδικασία τίθεται σε λειτουργία με νάτριο.

Δεν πρέπει να συγχέεται με ένα ελαστομερές θερμοπλαστικό κατασκευασμένο από τα ίδια μονομερή, από τεμάχια στερεού συμπολυμερούς στυρολίου και βουταδιενίου.

 Πιστοποίηση για επαγγελματική χρήση EN 1176-01 - EN 1176-06 - EN 1176-07

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Σύνδεση ή Νέος λογαριασμός