shw-90655-17688 ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΠΛΑΤΙΑ ΚΕΦΑΛΗ Ø8MM ΒΙΔΕΣ TORX ΠΛΑΤΙΑ ΚΕΦΑΛΗ 8 X 40MM
shw-90655-17688 ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΠΛΑΤΙΑ ΚΕΦΑΛΗ Ø8MM ΒΙΔΕΣ TORX ΠΛΑΤΙΑ ΚΕΦΑΛΗ 8 X 40MM shw-90655-17689 ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΠΛΑΤΙΑ ΚΕΦΑΛΗ Ø8MM ΒΙΔΕΣ TORX ΠΛΑΤΙΑ ΚΕΦΑΛΗ 8 X 40MM

ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΠΛΑΤΙΑ ΚΕΦΑΛΗ Ø8MM ΒΙΔΕΣ TORX ΠΛΑΤΙΑ ΚΕΦΑΛΗ 8 X 40MM

Κωδικός προϊόντος: 90655
Δεν αξιολογήθηκε ακόμη Email

Τιμή πώλησης: 0,31 €
Βασική τιμή: 0,25 €
Ποσό ΦΠΑ: 0,06 €
  • Περιγραφή
  • Γνώμες πελατών

Θέλετε να τοποθετήσετε τους στύλους του φράχτη σας σταθερά μέσα στο έδαφος με μυτερές άγκυρες ή σε μια επίπεδη βάση στύλου; Με αυτές τις ειδικές βίδες συγκράτησης στύλου, μπορείτε να στερεώσετε ξύλινους στύλους εξαιρετικά καλά στις βάσεις στήριξης. Οι βίδες στήριξης είναι κατασκευασμένες από γαλβανισμένο χάλυβα και διατίθενται σε πάχη 8mm. Τα μήκη ποικίλλουν από 40 έως 50 mm.

Χάρη στην εξαιρετικά ευρεία κεφαλή γκοφρέτας τουλάχιστον 22 mm, η βίδα έχει τεράστια ικανότητα και μεγάλο εύρος σύσφιξης. Αυτό δημιουργεί μια εξαιρετικά υψηλή δύναμη έλξης.

Το αιχμηρό άκρο κοπής διασφαλίζει ότι δεν είναι απαραίτητη η προδιάτρηση σε μαλακά ξύλα και το χοντρό σπείρωμα της βίδας κάνει τη βίδα να περιστρέφεται πολύ γρήγορα στο ξύλο.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τη βίδα;

Όταν χρησιμοποιείτε μαλακό ξύλο και η βάση στήριξης του στύλου σας έχει μια στρογγυλή οπή στερέωσης 9 ή 11 mm, το βίδωμα σε αυτές τις βίδες είναι πολύ εύκολο. Τοποθετείτε τον στύλο στη βάση και βιδώνετε τις βίδες. Όταν χρησιμοποιείτε σκληρό ξύλο και ο χάλυβας που θέλετε να τοποθετήσετε σε ξύλο δεν έχει οπή στερέωσης, απαιτούνται μερικά ακόμη βήματα.

Για βίδες στερέωσης πάχους 8 mm, χρησιμοποιήστε τρυπάνι σκληρού ξύλου πάχους 6,0 mm. Είναι απαραίτητο κατά τη διάτρηση του χάλυβα να βεβαιωθείτε ότι η βίδα περνά εύκολα από την οπή στερέωσης. Αυτό αποτρέπει τη ζημιά στη βίδα καθώς και στον χάλυβα που πρόκειται να στερεωθεί. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό θα είναι μια βάση στήριξης ή ένας σύνδεσμος πέργκολας. 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Σύνδεση ή Νέος λογαριασμός