shw-99940-17640 ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ CLIP ΓΙΑ ΔΑΠΕΔΟ THERMO ASH
shw-99940-17640 ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ CLIP ΓΙΑ ΔΑΠΕΔΟ THERMO ASH shw-99940-17693 ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ CLIP ΓΙΑ ΔΑΠΕΔΟ THERMO ASH shw-99940-17642 ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ CLIP ΓΙΑ ΔΑΠΕΔΟ THERMO ASH shw-99940-17641 ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ CLIP ΓΙΑ ΔΑΠΕΔΟ THERMO ASH shw-99940-17639 ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ CLIP ΓΙΑ ΔΑΠΕΔΟ THERMO ASH

ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ CLIP ΓΙΑ ΔΑΠΕΔΟ THERMO ASH

Κωδικός προϊόντος: 99940
Δεν αξιολογήθηκε ακόμη Email

Τιμή πώλησης: 0,40 €
Βασική τιμή: 0,32 €
Ποσό ΦΠΑ: 0,08 €
  • Περιγραφή
  • Γνώμες πελατών

Thermo Ash Clips - h απόλυτη λύση για εύκολη και χωρίς προβλήματα εγκατάσταση δαπέδου. Πείτε αντίο στις περίπλοκες διαδικασίες εγκατάστασης και καλωσορίστε την ευκολία με τα καινοτόμα κλιπ. Ειδικά σχεδιασμένα για χρήση με πατώματα Thermo Ash, κάνουν τη διαδικασία εγκατάστασης ταχύτερη, ευκολότερη και αποτελεσματικότερη από ποτέ.

Τα Thermo Ash Clips είναι σχεδιασμένα για να εξασφαλίζουν ασφαλή και απρόσκοπτη εφαρμογή για κάθε σανίδα καταστρώματος. Ο προηγμένος σχεδιασμός και η ανθεκτική κατασκευή τους παρέχουν βέλτιστη στήριξη και σταθερότητα, δημιουργώντας ένα επαγγελματικό φινίρισμα με ελάχιστη προσπάθεια.

Αξιοσημείωτα ευπροσάρμοστα, τα Thermo Ash Clips είναι ιδανικά για διάφορες εφαρμογές και διαμορφώσεις καταστρώματος σε οικιστικά και εμπορικά έργα και ανακαινίσεις αυλής DIY.

Με τα Thermo Ash Clips, μπορείτε να επιτύχετε ένα άψογο αποτέλεσμα σε χρόνο μηδέν, δίνοντάς σας περισσότερο χρόνο για να απολαύσετε τον εξωτερικό σας χώρο. 

Κλιπ Pi

  • Πρόκειται για μια κρυφή συσκευή τοποθέτησης που παράγεται από υλικό PA6, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για ανεπιθύμητες καταστάσεις με βιδωτή τοποθέτηση στο κατάστρωμα.Τα pi-clips είναι ανθεκτικά σε όλα τα είδη εξωτερικών καιρικών συνθηκών. Διευκολύνει την εγκατάσταση παρέχοντας αυτόματα ένα διάκενο 4,5 mm μεταξύ των καταστρωμάτων.
  • Ως αποτέλεσμα αυτών των πλεονεκτημάτων, οι συνδετήρες Pi έχουν γίνει μια απαραίτητη, καινοτόμος λύση για εφαρμογές καταστρώματος.
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Σύνδεση ή Νέος λογαριασμός