ΣΚΙΑΣΤΡΟ 3Χ3 ΜΑΚΡΑΜΕ ΕΚΡΟΥ ΧΡΩΜΑΣΚΙΑΣΤΡΟ 3Χ3 ΜΑΚΡΑΜΕ ΕΚΡΟΥ ΧΡΩΜΑ
ΣΚΙΑΣΤΡΟ 3Χ3 ΜΑΚΡΑΜΕ ΕΚΡΟΥ ΧΡΩΜΑ ΣΚΙΑΣΤΡΟ 3Χ3 ΜΑΚΡΑΜΕ ΕΚΡΟΥ ΧΡΩΜΑ ΣΚΙΑΣΤΡΟ 3Χ3 ΜΑΚΡΑΜΕ ΕΚΡΟΥ ΧΡΩΜΑ

ΣΚΙΑΣΤΡΟ 3Χ3 ΜΑΚΡΑΜΕ ΕΚΡΟΥ ΧΡΩΜΑ

Κωδικός προϊόντος: 2002-b2b-hm5780
Δεν αξιολογήθηκε ακόμη Email

Τιμή πώλησης: 302,25 €
Βασική τιμή: 243,75 €
Ποσό ΦΠΑ: 58,50 €
  • Περιγραφή
  • Γνώμες πελατών
ΣΚΙΑΣΤΡΟ 3Χ3 ΜΑΚΡΑΜΕ ΕΚΡΟΥ ΧΡΩΜΑ

Σκίαστρο σε μέγεθος 3x3 από μακραμέ. 


Το μακραμέ (ή κομποδετική) για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι μια μορφή κλωστοϋφαντουργίας, στην οποία δεν υφαίνουμε με αργαλειό ούτε πλέκουμε με βελόνες ή βελονάκι, αλλά κάνουμε κόμπους με τα χέρια μας και μόνο. Αυτό είναι και το θαυμαστό σ’ αυτή την τέχνη, αφού μπορεί κανείς να δημιουργήσει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, χωρίς περίπλοκες εγκαταστάσεις, εξοπλισμό ή προετοιμασία.
Ένα άλλο πλεονέκτημα του μακραμέ είναι ότι μπορεί κανείς να φτιάξει αξιόλογα αντικείμενα, ακόμη και στα πρώτα βήματα της τέχνης αυτής.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: Το σκίαστρο από μακραμέ δεν θέλει κάποια ιδιαίτερη συντήρηση. Το ανθεκτικό του υλικό από σχοινί από συνθετικές ίνες, μπορεί να πλυθεί με τρεχούμενο νερό και να στεγνώσει φυσικά στον αέρα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: Το μακραμέ αποτελεί την τρέχουσα τάση στον χώρο της διακόσμησης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πληθώρα χώρων. Το σκίαστρο από μακραμέ θα δώσει στον χώρο σας μια μοντέρνα αλλά ταυτόχρονα «οικεία» αίσθηση που δεν θα περάσει απαρατήρητη από κανέναν, ενώ το μέγεθός του το καθιστά εξαιρετικά λειτουργικό και χρήσιμο.

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Σύνδεση ή Νέος λογαριασμός